Вашият браузър не поддържа JavaScript или имате проблем с вашия JavaScript. Моля отворете сайта с алтернативен браузър!
0888-512-971

Електрически ключове и контакти, подбрани модели от Елпро Груп ООД

Как да изберете вашите електрическите ключове и контакти

Към групата на ключовете и контактите се включват още бутони, димери, интернет, телефонни и TV розетки и много други. В днешния свят, тези продукти освен с предоставянето на функционналност е и част от интериорния дизайн. В зависимост от производителя те са с различно качество, форма, цвят и функции. Всички тези параметри драстично влияят върху цените им.

При изборана това на коя марка и модел ключове и контакти да закупите, трябва да се ръководите от мисълта, че закупувате продукти, които ще Ви служат дълго време.

Всички горепосочени продукти са изградени обикновено от три основни части:


Ключове и контакти според вида монтаж:

Нека разгледаме някои основни и често използвани електропродукти. Първият е електрическия ключ. В крайна сметка във всяка стая има поне едно осветително тяло, което трябва да бъде включено по някакъв начин. Производството на превключватели се развива бързо. В условията на голяма конкуренция, производителите произвеждат ключове, които се различават по функционалност, дизайн, удобство и практичност на продукта. Това води до допълнителни типове ключове:

Следващият важен елемент, който присъства във всяка къща, е електрическия контакт. Функционалността му е известна дори на малките деца, от детска възраст те свързват таблетите и лаптопите, за да ги презаредят. При такива условия всеки контакт трябва да бъде удобен, практичен и безопасен.

Електрическите контакти могат да се разделят на:

Следващото устройство, което често се търси, е рамката за ключове или контакти.

При избора на рамки, струва си да обърнете внимание на няколко важни точки:


Линк към доставка