Вашият браузър не поддържа JavaScript или имате проблем с вашия JavaScript. Моля отворете сайта с алтернативен браузър!
0888-512-971

Контрол на достъп материали необходими за системи за достъп и работно време.

Защо си струва да закупите техника за контрол на достъп именно от нас:

Видове системи за контрол на достъп предлагани от Елпро Груп ООД.

Автономни контролери за контрол на достъп - ефективни за не голями обекти, където е необходимо да имате контрол на достъп до единични точки, а спектъра от зададени задачи не е голям.

Мрежови контролери за контрол на достъп - за контрол и отчитане на работното време включват в себе си един или няколко четци, един или няколко контролера, компютър и програмен продукт.

Рфид чипове, тагове за контрол на достъп - служат за идентификация на собственика. Всеки чип съдържа уникален цифрен код ,по който става еднозначната идентификация на притежател.

Четци на безконтактни чипове , карти. Usb четци на карти тагове - прочитат записите, които се съдържат в чиповете или картите за достъп. Предават информацията чрез интерфейс WG26 или USB.

Програмен продукт за контрол на достъпа и отчитане на работно време - позволява управление на контролерите, анализ на събраната информация, изготвяне на отчети

Рфид карти за контрол на достъп - всяка rfid карта съдържа уникален цифрен код ,по който става еднозначната идентификация на картопритежател.

Описание и примерни конфигурации на системи за контрол на достъп .

Автономни контролери описание - преимущества, недостатъци и кога тябва да ги препочетем пред мрежовите системи.

Примерна конфигурация на самостоятелните контролери за достъп - елементи от които е изградена.

Мрежови контролери описание - възможности и софтуер за контрол на достъп.

Примерна конфигурация на мрежов контрол на достъп - с отчитане на работното време.

Запитване за оферта на контрол на достъп.

Инсталирането на система за контрол на достъпа вече е важен компонент, който повишава сигурността, престижа и доверието на клиентите. Монтирането на система за контрол на достъп позволяват на вас винаги да бъдете информирани доколко вашите служители отговарят на вашите очаквания и дава възможност да коригирате техните действия. Всички действия на работниците и служителите ще бъдат незабавно записани и въведени в базата данни. Функции и задачи на системите за контрол на достъп се променят пропорционално с темповете на развитие на фирмата която ги използва.

Запитване за оферта

В зависимост от вашите изисквания ние можем да изградим система за контрол на достъпa отговаряща на множество критерии.


Линк към доставка