Вашият браузър не поддържа JavaScript или имате проблем с вашия JavaScript. Моля отворете сайта с алтернативен браузър!
0888-512-971

Кабели. Проводници на заводски цени

Защо си струва да закупите кабели именно от нас:


Силови и инсталационни медни и алуминиеви кабели.

Силовите и инсталационни медни кабели и проводници служат за пренос и разпределение на електрическата енергия към нейните консуматори. "Елпро Груп ООД" Ви предлага да се запознаете по-подробно с информация за предлаганите продукти и да закупите силови кабели от нашия електронен магазин.

Видове кабели и проводници.

Мостов кабел ПВВ-МБ1 - Кабел изграден от медни кръгли, плътни жила с ПВЦ изолация и външна ПВЦ обвивка. Жилата в кабела с паралелно разположени. Произвеждат двужилни, трижилни и четирижилни мостови кабели. Подходящ за монтаж под мазилка, кабела е с голямо приложение в жилищното строителство.

СВТ кабел - Силов кабел с медни, плътни жила за кабели със сечения от 1,00 мм2 до 16,00 мм2 и с медни многожилни жила за кабели със сечения от 16,00 мм2 до 95,00 мм2. Изолацията на жилата и обвивката на кабела са изпълнени от PVC пластификат. Използва се при изграждане на електрически мрежи и инсталации за неподвижно полагане на открито или в помещения, в канали, тунели, шахти и изкопи. Кабелът е устойчив на слънчева радиация и атмосферни влияния.

ШВПС кабел - Кабел изграден от медни многожични жила, с изолация от PVC и външна обвивка от PVC пластификат. Произвеждат се 2, 3 и 4 жилни ШВПС кабели. Използват се за удължители и за свързване на битови уреди към електрическата мрежа.

Проводник ПВ-А1 - Едножилен проводник с медно плътно жило с изолация от PVC пластификат. За неподвижно полагане в силови инсталации, сигнални инсталации, за монтаж в табла и машини.

Проводник ПВ-А2 - Многожичен проводник с изолация от PVC пластификат. За монтаж при повишени изисквания за гъвкавост на проводника, в инсталации на машини, апарати и табла.

Кабел ПВУ - Кабел изграден от две или три усукани едножилни проводника с изолация от PVC пластификат. Използва се в осветителни мрежи, силови и сигнални инсталации, за монтаж в ел.табла за неподвижно полагане.

Кабел ШВПЛ-А - Кабел изграден от две паралелно разположени многожилни жила. Изолация от PVC пластификат, цвят на изолацията на жилата - червен/черен. Използва се при свързване на високоговорители.

Кабел ШВПЛ-Б - Кабел изграден от медни многожични жила, с изолация от PVC и външна обвивка от PVC пластификат. Произвеждат се 2, 3 и 4 жилни ШВПЛ-А кабели, плоски и кръгли. Използват се свързване на маломощни електрически уреди към електрическата мрежа.

Кабел ШКПЛ - Кабел изграден от медни многожични жила, с каучукова изолация. Произвеждат се 2, 3 и 4 жилни ШКПЛ кръгли кабели. Използват се свързване на електрически уреди към електрическата мрежа.

Алуминиев кабел Al/R - Усукан проводник за въздушно окачване (познат като Френски кабел) с алуминиеви жила. Произвеждат се 2 и 4 жилни AL/R кабели. Използват се за пренос и разпределение на ел. енергия чрез въздушно окачване.

Алуминиев кабел САВТ - Кабел с алуминиеви жила за пренос и разпределение на ел. енергия при неподвижно полагане в земя, тунели, канали, шахти, помещения и на открито.

Кабел за алармени системи - Сот кабели за изграждане на алармени системи, сертифициран кабел за охранителни системи предлага се в няколко варианта: 6 и 8 жилен, не екраниран и екраниран.

Кабел за пожароизвестителни системи - кабели за изграждане на пожарни системи, сертифициран кабел със сечение на жилото 0.5мм2, 1.00мм2, 1.50мм2 екраниран.

Скоби за монтиране на свт и мостови кабели - Скоби зa свт и мостови кабели със сечение от 2x1 кв.мм до 3x4.0 кв.мм. са изработени са от висококачествена пластмаса. Използват се за закрепване на мостови и свт кабели в бетон, плътна тухла и камък.


Линк към доставка